5 Ekim 2017 Perşembe

YENİ TATİL ADRESİNİZ, HUZURLU BİR TATİL İÇİN YENİ YAZLIK EVİNİZ SUSANOĞLU PORTO OTEL

YENİ “TATİL” ADRESİNİZ
VE HUZURLU BİR TATİL İÇİN
YENİ YAZLIK EVİNİZ 
SUSANOĞLU PORTO OTEL
Otelimizde 16 Oda, 32 Yatak, 24 Saat Sıcak Su, Spleet Klima, LCD TV, Uydu Yayını , Wireless İnternet , Buzdolabı, Elbise Dolabı , Mutfak ve Mutfak Eşyaları Denize Yürüme Mesafesinde, Otopark ve Güvenlik Sistemi Mevcuttur. SUSANOĞLU OTEL PORTO Otelimiz bir aile işletmesidir ve daha çok ailelere ve gençlere hitap etmesi için apart otel olarak kurulmuştur. Müşterilerimizin otelimizi en çok tercih etme sebeplerinin başında bu aile sıcaklığı ve çok özen gösterdiğimiz temizlik gelmektedir.
Hakkımızda
TARİHİMİZ VE LOKASYON
OTELİMİZ Kurulduğu günden beri Kaliteli Hizmet Anlayışından Ödün vermeyerek her geçen gün kendini yenileyerek Susanoğlu nun En Gözde Oteli Olmayı Başarmıştır
Otelimiz Mersin İline Bağlı Silifke İlçesinin Susanoğlu Atakent Beldesinde Hizmet Vermektedir. Adana Havaalanına 145 km Mersin iline 70 km, Erdemli ve Silifke ilçelerine 25 km Kızkalesine 8 km mesafededir. (yolların tamamı otoyol ve duble yoldur)
Otelimiz Susanoğlu Otelleri Arasında En Yeni ve En Gözde Otelleri Arasındadır Kurulduğu günden beri misafirlerini en iyi şekilde ağırlamayı amaç edinmiştir .
ETKİNLİKLER
Hotelimiz Mersinin Cazibe Merkezi Kızkalesine 10 KM Mesafede Bulunmaktadır. Bu nedenlede tüm tarihi yerler, inanç ve kültür merkezlerinin kesişme noktasındadır. Buralara düzenlenen turlara katılarak tatilinizi sadece denize girerek ve dinlenerek değil; doğa, deniz ve tarihi yerleri de gezerek ülkemizin keşfedilmemiş güzelliklerini inanç ve kültür hazinelerini de görerek daha da anlamlı hale getirebilirsiniz.
A D R E S
SUSANOĞLU OTEL PORTO
Atakent Mahallesi A. Türkeş Bulvarı Silifke Caddesi No: 474 
Susanoğlu Migros Yakını Atakent - Susanoğlu - Silifke - Mersin
GSM // TEL: 0 535 578 11 29 - 0 324 722 55 54 - 0 532 581 55 44 
Web: http://susanogluotelporto.com/
e.MAİL:  info@susanoluportootel.com











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder